Κοινή επίσκεψη συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου

 

 

 

30 Μαΐου 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων

Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων

πραγματοποίησαν κοινή επίσκεψη

στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου

 

Την Παρασκευή (29 Μαΐου 2020), αντιπροσωπίες αποτελούμενες από τους Προέδρους και Γενικούς Γραμματείς των Ενώσεων Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και Βόρειας Δωδεκανήσου  πραγματοποίησαν συνδικαλιστικού χαρακτήρα επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Ιωσήφ ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗ.

Κατά την επίσκεψη έγινε επισήμανση ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο, ενώ παράλληλα διατυπώθηκαν προτάσεις για την επίλυσή τους.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στελέχωση των Υπηρεσιών, τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, τις μεταγωγές κρατουμένων, τις ενισχυτικές δυνάμεις, τις αποσπάσεις του προσωπικού, τα υπηρεσιακά οχήματα, τη διενέργεια διοικητικών εξετάσεων, τα προγράμματα εκπαίδευσης-επιμόρφωσης.

Ο κ. Γενικός ανταποκρινόμενος θετικά, επέδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις απόψεις που αναπτύχθηκαν, ενημέρωσε για τις υπηρεσιακές ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί και εξέφρασε τη βούληση να επιλυθούν τα προβλήματα της αστυνομικής καθημερινότητας.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσων – Κυκλάδων και Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο κοινών επιδιώξεων βρίσκονται σε αμοιβαία συνεργασία για την προάσπιση των δικαιωμάτων του προσωπικού και την αντιμετώπιση των αναδεικνυομένων κάθε φορά προβλημάτων.

ΕΓΓΡΑΓΟ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ