Συναντήσεις Προέδρου & Γενικού Γραμματέα με Τοπικές Αρχές, Φορείς, Διοικητές και στελέχη Υπηρεσιών στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συναντήσεις του Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου με Τοπικές Αρχές, Φορείς, Διοικητές και στελέχη Αστυνομικών Υπηρεσιών στη Ρόδο

 

 

 

Την Πέμπτη (11 Ιουλίου 2019), ο Πρόεδρος (Α/Υ ΖΗΦΟΣ Αναστάσιος) και ο Γενικός Γραμματέας (Α/Α’ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Πέτρος) της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου συναντήθηκαν-επισκέφτηκαν Τοπικές Αρχές, Διοικητές – Αξιωματικούς – στελέχη Αστυνομικών Υπηρεσιών και συναδέλφους συνδικαλιστές στη Ρόδο.

 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των συναντήσεων ξεκίνησε με εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο.

 

Έπειτα, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψή στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ Γεώργιο, τον οποίο συνεχάρησαν για την πρόσφατη επανεκλογή του. Ταυτόχρονα συναντήθηκαν με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ρόδου κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ Αντώνιο, στον οποίο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

 

Επί την ευκαιρία των παραπάνω συναντήσεων με τους Άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ & Β’ Βαθμού συζητήθηκαν θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος αλληλένδετα τις ανάγκες της κοινωνίας και τα προβλήματα του αστυνομικού προσωπικού.

 

Ακολούθησε επίσκεψη στον Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΑΛΗΩΡΑΚΗ Μιχαήλ κατά την οποία  συζητήθηκαν θεσμικά θέματα που απασχολούν την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας, καθώς και ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν σε τοπικό επίπεδο, το προσωπικό και τις υφιστάμενες υπηρεσίες.

 

Σημειώνεται δε ότι η εν λόγω συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, το οποίο επιβεβαιώνει την αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ειλικρινούς συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων για την ουσιαστική αντιμετώπιση των αναδεικνυομένων κάθε φορά προβλημάτων.

 

Παράλληλα υπήρξε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκάνησου κ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Εμμανουήλ.

 

Κατά τις επισκέψεις – συναντήσεις προσφέρθηκαν αναμνηστικές πλακέτες- δώρα.

 

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, το Τμήμα Τροχαίας, το Τμήμα Διαχείρισής Μετανάστευσης, το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας, το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα και συναντήσεις με Διοικητές, Αξιωματικούς, στελέχη Υπηρεσιών και επιχειρησιακών ομάδων, με τα οποία συζητήθηκαν και επισημάνθηκαν προβλήματα άμεσα συνυφασμένα με την αστυνομική καθημερινότητα.

 

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε Αστυνομικές Υπηρεσίες και συναντήσεις με συναδέλφους αστυνομικούς έχοντας σκοπό την καταγραφή, ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων του προσωπικού.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ