Επίσκεψη στο Δήμαρχο Λέρου των Ενώσεων Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου & Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας ΝΑ και Αστυνομικός Δ/ντής κ. Αναστάσιος Ζήφος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου κ. Πέτρος Τολόζης, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Μαυρομάτη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Χρήστο Μήλιο, τον ταμία κ. Σαράντη Ψαθά, τον κ. Θεόδωρο Ζαραμπούκα μέλος και εκπρόσωπο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου στο συμβούλιο μεταθέσεων και ο κ. Μιμούλης εκπρόσωπος του ΑΤ Λέρου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ενεργειακής ΑΕ ΝΑ κ. Ιωάννης Θεμέλαρος και ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κυριάκος Γρεκός.

Ο Δήμαρχος Λέρου αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την επίσκεψη τόνισε την άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Διοικητή και τους αστυνομικούς του ΑΤ Λέρου, τονίζοντας τις μακροχρόνιες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την εξεύρεση τρόπου χρηματοδότησης , ανακατασκευής του κτιρίου που φιλοξενεί το αστυνομικό τμήμα, στο οποίο υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος των αστυνομικών αλλά και των πολιτών, λόγω της κατάστασης που βρίσκεται όπως και τις επανειλημμένες προσπάθειες τοποθέτησης μόνιμου διοικητή στο ΑΤ Λέρου.

Στην ίδια κατεύθυνση συμφώνησαν και οι παρευρισκόμενοι και από κοινού συμφωνήθηκε να ασκηθούν πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση για την επίτευξη του στόχου, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση του κτιρίου και την ασφάλεια των εργαζόμενων αλλά και των πολιτών.

ΠΗΓΗ: Δ.Τ. ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ