Ανακοίνωση διεξαγωγής εκλογών 2021 της Ένωσής μας

Ανακοινώνεται προς ενημέρωση των μελών  μας ότι, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 αποφασίσθηκε ομόφωνα η σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00′ με τηλεδιάσκεψη και η διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων της Ένωσης, λόγω λήξης της θητείας τους.

Ως ημερομηνία διενέργειας των Αρχαιρεσιών ορίσθηκε η 4η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00΄ και χώρος διενέργειας η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Α’ Δωδεκανήσου για τους υπηρετούντες σε Υπηρεσίες της νήσου Ρόδου και για τους λοιπούς δια αλληλογραφίας με συστημένη κατεπείγουσα επιστολή με ημερομηνία ταχυδρομείου (courier) 4 Δεκεμβρίου 2021.

Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή τα άλλα όργανα μπορούν να αποστείλουν σαρωμένη έγχρωμη υπογεγραμμένη αίτηση (υπόδειγμα υπάρχει αναρτημένο στο site της Ένωσης) μέχρι την 24.00΄ώρα της 04-11-2021 στο e-mail: eapnaigaiou@gmail.com ενημερώνοντας τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Ένωσης Αστυνόμο Β’ ΜΑΚΡΙΔΗ Μηνά τηλ. κιν. 6989567370.

Τα όργανα για τα οποία μπορεί να τεθεί υποψηφιότητα είναι τα εξής:

  1. Διοικητικό Συμβούλιο.
  2. Ελεγκτική Επιτροπή.
  3. Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία.
  4. Εκπρόσωποι στα Τοπικά Συμβούλια Μεταθέσεων.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής. Υποψήφιοι μπορούν να είναι όλα τα μέλη και κάθε υποψήφιος δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα για ένα ή και περισσότερα όργανα, εκτός αυτών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, για τα οποία δεν επιτρέπεται από το καταστατικό της Ένωσης, ταυτόχρονη υποψηφιότητα, ενώ η θητεία των οργάνων που θα εκλεγούν είναι 3ετής.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ